Előnyök

Miért csatlakozz?

Keress pénzt a szenvedélyeddel!
A rendeléseid értékének akár 35%-a a Tiéd lehet, minél több Vevőd van, annál többet kereshetsz!
Hódolj a szépség iránti szenvedélyednek!
Válj Szépségszakértővé!
Rugalmasság
Otthon, menet közben, online és offline. Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Te döntesz.
journey-big

További okok a csatlakozásra

Otthonodba hozzuk
a szépséget
Folyamatos
támogatást nyújtunk
Online eszközökkel
biztosítjuk fejlődésed
Exkluzív ajánlatok
és árengedmények
Rendelésedet akár másnap házhoz szállítjuk
6 000 000+
AVON Tanácsadó
Csatlakozz közösségünkhöz, hogy soha ne érezd magad egyedül!
70+
országban van jelen az AVON
Lehetőséget biztosítunk világszerte a Nőknek anyagi függetlenségük megteremtésére
135
éve
Együtt a nőkért

3 lépés a Tanácsadóvá váláshoz:

Regisztrálj!

Csak néhány lépés és már rendelhetsz is! Mindössze 5 percet vesz igénybe, hogy csatlakozz közösségünkhöz, és elkezd személyes utadat.

Mit kapsz tőlünk?
avon-icon
Különleges ajánlatok minden hónapban
A legjobb ajánlatok akár 35% kedvezménnyel.
avon-icon
Szerelem első látásra
Elképesztő ajándékok,
vagy akár ajándék
szettek.
60 napos AVON Garancia
Vásárolj az AVON-nál kockázat nélkül - használd ki a 60 napos AVON Garanciát, mely minden Tanácsadó számára elérhető!

Sikerek

Ezeket mondták
Tanácsadóink:
Ez a Te időd, hogy sikeres legyél!
Csatlakozz 3 egyszerű lépésben!
team-bottom
Továbbiak
Kérdésed van?
A gyakran ismételt kérdések között reméljük, megtalálod rá a választ!
1. LÉPÉS: Töltsd ki az online jelentkezési lapot! 2. LÉPÉS: Ellenőrizd az adataid és erősítsd meg a regisztrációd! Az SMS/Viber üzenetben kapott link segítségével véglegesítsd a regisztrációd. 3. LÉPÉS: Hozd létre a jelszavad! A regisztáció megerősítésének utolsó lépése során létre kell hoznod azt a jelszót, amivel később beléphetsz majd az AVON oldaladra. Ezt követően kapod meg azt a törzsszámot is, amit használnod kell a bejelentkezések során. Kérjük ezt a számot és a jelszavad jegyezd fel, hogy Nálad legyen a későbbi belépések során! 4. LÉPÉS: Indulj el a Szépség útján! Jelentkezz be a https://www2.avon.hu/hu-home/ oldalon a 3. lépés során kapott törzsszám és az általad megadott jelszó segítségével. Fedezd fel a megrendeléshez és az online oktatáshoz szükséges eszközök világát. Még mindig van kérdésed? Keress engem bizalommal!
A regisztráció ingyenes, de az Üzleted beindításához érdemes lehet katalógusokat vásárolni.
Töltsd le az AVON On alkalmazást, hogy hozzáférhess a digitális nyomtatványokhoz! Beállíthatod saját ingyenes online üzleted is, amit a Vásárlók a hét minden napján elérhetnek!
Exkluzív árengedményre tehetsz szert. Rugalmas időbeosztás.
Biztosítunk minden olyan eszközt ami az Üzleted népszerűsítéséhez szükséges a közösségi médián keresztül, valamint egy praktikus mobil alkalmazást. A nyomtatott katalógusok mellett a digitális AVON Brochure-t is felhasználhatod nagyszerű termékeink megosztásához.
Minél nagyobb összegben rendelsz, annál nagyobb kedvezményre tehetsz szert, akár 35%-os árengedményre is! Az aktuális árengedménysávokat megtalálod a Focus magazinban.
Nincs minimum rendelési kötelezettség, de érdemes mindig 5000 Ft fölött vásárolnod, hogy rögtön árengedményben is részesülj! Abban az esetben, ha a megrendelésed összege nem éri el a 3500 Ft-ot, 400 Ft kismegrendelési díjat számítunk fel.
Segítünk és támogatunk a Szépség útján, így rengeteg lehetőséged lesz megismerni a termékeket. Az AVON Training oldal és ingyenes Tanácsadói tréningjeink minden információt megadnak Neked, hogy sikerre vihesd üzletedet.
Természetesen! Sok ma már sikeres Tanácsadó kezdte úgy a pályafutását, hogy kezdetben csak saját maga és családja részére vásárolt, de a termékek használatával és azokról való beszélgetések során hamarosan bővíthették ügyfélkörüket, így vált fokozatosan sikeresebbé az Üzletük is.
Dőlj hátra és pihenj, míg mi kiszállítjuk a megrendelt termékeket számodra! A rendeléseid 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással kérheted.
Egy nyomtatott katalógusunk 199 Ft-ba kerül, több katalógus egyidejű rendelése esetén kedvezményesebb árat számítunk fel. A Saját katalógusom - AVON Brochure online katalógus bármikor ingyenesen rendelkezésedre áll, amit pár kattintással meg tudsz osztani ismerőseiddel.
Az AVON Közösségen belül egy nagy csapat részeseként rengeteg segítőkész Tanácsadóval találkozhatsz majd, vagy hétköznapokon felveheted a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal is.
Még több információra van szükséged?
Mi itt vagyunk Neked!