Miksi aloittaa
journey-bigjourney-small
Aloita
tänään
01Askel
Liity kauneusyhteisöömme ja täytä rekisteröintilomake. Se vie vain kaksi minuuttia.
02Askel
Lataa AvonON -sovellus, tee tilaus helposti ja tutustu koulutuksiin ja kauneus-tutoriaaleihin päästäksesi alkuun.
03Askel
Valitse oma tapasi: Osta vain itsellesi tai myy myös tuttavillesi jakamalla digikuvastoa tai toimittamalla paperinen kuvasto heidän kotiinsa.
04Askel
Kerää tilauksia ja aloita ansaitseminen.
Liity tiimini
avatar
Minusta
Hej och varmt välkommen till denna sida för Avon team Callifine / Ann-Sofi Björklund.
TAIDOT
expertiseexpertise
Tukeni sinulle
Kauneusneuvoja
Onko kysymyksiä?
Askel 1: Täytä rekisteröintilomake.
Askel 2: Vahvista yhteystietosi ja rekisteröiminen. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, josta hyväksyt käyttöehdot.
Askel 3: Vastaanota sisäänkirjautumistiedot. Saat sähköpostiisi asiakasnumeron ja luot salasanasi ennen sisäänkirjautumista.
Askel 4: Tee tilauksia.

Etkö ole vielä varma?
Mikäli jokin asia vielä askarruttaa sinua tai haluat lisätietoa, olethan yhteydessä.
Liittyminen ei maksa mitään. Maksat vain tilaamistasi tuotteista ja kuvastoista.
Lataa Avon On -sovellus, jonka kautta teet tilaukset helposti ja nopeasti, voit luoda ja jakaa SoMe-sisältöjä sekä jakaa ja selailla digikuvastoa. Voit myös avata oman verkkokauppasi, jonka kautta asiakkaasi voivat shoppailla ympäri vuorokauden.
Riippumatta siitä teetkö tilauksia itsellesi tai alatko myymään saat alennuksia ja tuote-etuja ensimmäisistä tilauksistasi lähtien. Saat kutsuja koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa voit tutustua muihin AVONilaisiin. Halutessasi voit edetä myyjänä tai aloittaa Tiiminvetäjänä ja työskennellä paikka- ja aikariippumattomasti omilla ehdoillasi.
Voit hyödyntää myynnin apuvälineitä, kuten paperista kuvastoa, näytteitä, verkkokauppaa, Avon On -sovellusta ja digitaalista kuvastoa. Ne tutkitusti kasvattavat myyntiäsi!
Löydä omat asiakkaat ja kerää heiltä tilauksia. Tee tilauksesi AVONille, vastaanota tuotteet ja toimita ne asiakkaillesi. He maksavat sinulle kuvastohinnan, sinä maksat saamasi alennuksen jälkeen laskun AVONille ja erotus jää sinulle.
Ansiosi riippuvat täysin siitä kuinka paljon keräät tilauksia asiakkailtasi.
AVON ei määrittele kuinka paljon sinun tulee tilata. Voit tilata juuri silloin kun itse haluat.
Löydät tietoa tuotteista verkkokaupasta tai AVON-koulutuksista. Pääset AVON-koulutuksiin omien sivujen kautta rekisteröidyttyäsi. Voit keskustella tuotteista myös Avon Keskustelupalstalla Facebookissa.
Ehdottomasti! Moni huippumyyjistämme on aloittanut tilaamalla vain itselleen ja asiakaskunta on pikkuhiljaa kasvanut, kun tuotteista on puhunut lähipiirille. Päätät itse, millä tyylillä haluat tilata tai myydä tuotteita.
Liittyessäsi AVONiin valitset haluatko tilata laskulla tai postiennakolla. Mikäli valitset laskulla -vaihtoehdon tarkistamme luottotietosi ja niiden ollessa kunnossa myönnämme aloittaessasi luottoa jopa 400 €. Luottoraja kasvaa tasojen mukaan. Mikäli luottotiedot eivät ole kunnossa voit maksaa tilauksesi ennakkoon tai valita postiennakon.
Tuotteet toimitetaan muutamassa päivässä. Näet omilta sivuilta aina tarkat toimituspäivät. Voit tilata paketin joko Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen tai Matkahuollon kautta kotiinkuljetuksena.
Voit aina olla yhteydessä Tiiminvetäjääsi, Aluemyyntipäällikköösi tai asiakaspalveluun finland@avon.com